Együtt képesek vagyunk! - 2016. november 5-6.

Az Egyesület működése és munkája összetartja a helyi fiatalokat és igényes szorakoztatási lehetőséget nyújt. Egy olyan helyet biztosít a gyerekeknek és az ifiúságnak, ahol tanulhatnak, szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak és megszabadulhatnak mindennapi gondjaiktól néhány órára. Az igényes szórakozás melett fejlődik a mozgáskultúrájuk, magyarságuk és történelmük ismerete, magyar nyelv igényes használata.

Az év elején fogalmazódott meg, hogy az Egyesület csoportjának szüksége van egy közösségépítő és összerázó tábor megszervezésére. Egészen november 5-6.-ig kelett várni az esemény megvalósulására. Nem hiába!

Az esemény helyszínéül a Koós tanyát választottuk, a programok lebonyolításával pedig Besnyi Szabolcsot kértük fel. Besnyi Szabolcs aki Vajdaság és Magyarország egyik legismertebb és legelismertebb szabadidő szervezeője és akkreditált pedagógus továbbképzője.

20161106 160126 resize 20161106 095154 resize

 

20161106 120202 resize

Az olaj csepp, épségben és szerencsésen megérkezett a finomítóba.

 

20161106 125151 resize

A zoooommmm, soha nem gondoltam, hogy a káoszból tökéletes megoldás lesz. Azaz szépen összeilleszkedik a metró, a tengerpart, a gésa, a festő, a hirdeő oszlop, az indiai elefánt, a dzsin és a filmes helyszín. Hihetetlen... kommunikáció, türelem és bizalom.

20161106 143853 resize

Nincs két egyforma útvonal, nincs érintkezés a nudlival, de van megoldás!

Én nagyon élveztem, tetszett.
Jó volt egy-egy feladat befejezte után azt hallani, hogy egy-két káosz után milyen jól összerázódtunk, és tudtunk egy csapatként dolgozni. Jó volt azt is hallani, hogy ez már nem csak egy "munka csoport", hanem egy baráti kör együttműködése ?
Nekem is tetszett nagyon, meg az a kis malőr szándékos volt (naná,hogy nem tévedek) ? és ezennel megállapítom,hogy lyó a csapat, köszönöm a mindenkinek Nekem is nagyon tetszett az egész. Örülök, hogy sikerült megismernem kicsit jobban az embereket. Jó volt látni, hogy az emberek mindent megtesznek egy jól sikerült feladat érdekében, közösen, összehangoltan, türelmesen és természetesen LASSAN. ? ❤️

 

Az Együtt képesek vagyunk! eseményünk a Bethlen Gábor Alap támogatásával jött létre.