Tiszagyöngye leánykórus

A csoportot általános és középiskolás tanulók alkotják. Fő hangsúly a már eddig megtanultak továbbfejlesztésére, gyakorlására, új dalcsokrok elsajátítására, a megmérettetéseken való minél jobb eredmények elérésére és szakmailag képzett utánpótlás nevelésére helyeződik. A leánykar a Középiskolások Művészeti vetélkedőjén minden évben I. helyet szerzett, de az előző években a Szólj, síp, szólj! vetélkedőn is ugyanilyen sikeresek voltak.
A Tiszagyöngye leánykórus szakvezetője: Ferencz Katalin.

Gyöngyszem énekcsoport

A csoportot általános iskolás tanulók alkotják. Fő hangsúly a már eddig megtanultak továbbfejlesztésére, gyakorlására, új dalcsokrok elsajátítására, a megmérettetéseken való minél jobb eredmények elérésére és szakmailag képzett utánpótlás nevelésére helyeződik. A csoport a Szólj, síp, szólj! vetélkedőn I., II. és III. helyezést ért el.
Csoportvezető: Ferencz Katalin

Csicsergők énekcsoport

A csoport tagjai alsó osztályos tanulók. Fő hangsúly a helyes hangképzésre és légzés gyakorlatokra helyeződik, hogy képzett utánpótlás neveledjen.
Csoportvezetők: Tarján Timea, Horváth Dianna, Sterbik Laura és Ferencz Katalin

Pitypalatty énekcsoport

A csoport tagjai óvodások. Fő hangsúly a helyes hangképzésre és légzés gyakorlatokra helyeződik, hogy képzett utánpótlás neveledjen.
Csoportvezetők: Tarján Timea, Horváth Dianna és Ferencz Katalin

Szavalók csoportja

Egyesületünk csoportvezetői a néptánc és a népdal tanítás mellett igen fontosnak tartják a gyermekek anyanyelvtudásának javítását. Ezért egyes ünnepek, műsorok alkalmával megismertetik a gyermekeket a magyar irodalom egy-egy szép költeményével. A tehetségesebb gyermekekkel külön is foglalkoznak. Az ő szavalataikkal színvonalasabbá válhatnak a műsoraink.
Csoportvezető: Solymosi Laura